Alfa Romeo - overzicht van Alfa Romeo sites, verenigingen en informatie over Alfa Romeo 

 

 

 

 

Zebra verkeerstheorie cd-roms - toets uw kennis met deze oefen cd-rom
Rijexamen doen?

 

Alfa Romeo - Vindplaats.com

Alfa Romeo

Vereniging van Alfa Romeo Liefhebbers Nederland
Naast specifieke informatie over de vereniging, hoe u zich kan aanmelden als lid en hoeveel dat kost, vindt u hier u nog veel meer zoals: een korte beschrijving van de geschiedenis van de vereniging, hoe ons clubblad Duemila er uit ziet en waaruit de inhoud bestaat, wat voor evenementen wij organiseren en de historie van het roemruchte Milanese merk. Bent u op zoek naar een klassieke Alfa Romeo of een jonger type, bent u al enige tijd op zoek naar een onderdeel of heeft u iets aan te bieden, kijk dan bij gevraagd of te koop. Deze pagina’s worden wekelijks aangepast. Verder vindt u pagina’s met de meest populaire artikelen uit onze clubwinkel, maar ook bedrijven als verzekeraars, leveranciers van onderdelen en alle Alfa Romeo dealers in Nederland.

Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters
OfficiŽel heet deze club "Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters" (naar zijn rechtsvorm) en "leden" zijn dus eigenlijk "donateurs". Opgericht in 1978 en momenteel met zo'n 4.000 leden, de Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters is de oudste en grootste Alfa Romeo club van Nederland. Elke bezitter van een Alfa Romeo - ongeacht het bouwjaar - kan lid worden, evenals belangstellenden, die er over denken, zich ooit een Alfa Romeo aan te schaffen.

Alfa e pecora
Deze site is volledig gewijd aan de laatste Alfa Romeo met een 6-cylinder in lijn motor; de Alfa Romeo 2600 en specifiek de 2600 sprint. Deze Alfa is vrij onbekend bij het grote publiek. Het is echter een betaalbare, maar exclusieve, Alfa Romeo. Op deze site vindt u een uitgebreide typeomschrijving van de 2600 sprint alsmede een verhaal over de restauratie van mijn 2600 sprint.

Alfa recycling
Wij zijn gespecialiseerd in Alfa Romeo.Bij ons kunt U terecht van reparatie tot gebruikte- en nieuwe Alfa Romeo's.Ook schade aan uw Alfa wordt door ons vakkundig gerepareerd.

Alfa Romeo Nederland
Op de website van Alfa Romeo vindt u informatie over alle modellen en dealers, services, onderdelen en tweedehands auto's. Tevens kunt u een proefrit boeken of brochures aanvragen.Op de website van Alfa Romeo vindt u informatie over alle modellen en dealers, services, onderdelen en tweedehands auto's. Het verleden en het heden van een automerk dat rust op het fundament van deskundige medewerkers met verstand van hun vak en enthousiasme over hun successen. Alfa Romeo's historie strekt zich over meer dan een eeuw uit. Ontdek de belangrijkste gebeurtenissen uit de historie van de onderneming, bekijk de foto's uit het Alfa Romeo archief en laat de mijlpalen herleven die de publiekssmaak hebben bepaald en die de samenleving hebben veranderd.

Maak kennis met de Alfa Romeo Centers die creatief aan de toekomst werken. Alfa Romeo concept cars geven vorm aan stylingideeŽn, technologische innovaties en - een aspect dat de laatste jaren wellicht het meest belangrijk is geworden - Alfa Romeo's inzet voor de bescherming van het milieu. In de loop der jaren zijn automobiel fabrikanten zich steeds meer bewust geworden van thema's rondom milieubescherming en recentelijk zijn ze begonnen hun onderzoeksactiviteiten meer te sturen in de richting van het verbeteren van de aŽrodynamica, het verminderen van het gewicht en de ontwikkeling van alternatieve krachtbronnen om de effecten die nieuwe producten op het milieu hebben terug te dringen.

Alfa Romeo 33
Het 33 Register van de Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters.

Alfa Romeo GTA
Alfa 147. De compacte hatchback met een geheel eigen karakter, die in korte tijd de meest veeleisende automobilisten heeft weten te overtuigen, is thans verkrijgbaar in een versie  met nůg meer temperament en dynamiek: de Alfa 147 GTA. De krachtigste auto in zijn klasse.  Het concept van de Alfa 147 GTA is gebaseerd op een uitgelezen combinatie van handling, techniek en prestaties.
Het resultaat is een auto die een maximum aan sportiviteit biedt en over perfect controleerbare rijeigenschappen beschikt. De 3,2 liter V6-motor staat garant voor een vermogen van 250 pk (184 kW).

Alfaspider
De 916 (1995) Alfa Spider Site

 

Alfa Romeo Parts
Ons assortiment onderdelen voor uw klassieke Alfa wordt steeds uitgebreider en inmiddels kunnen we nagenoeg alle onderdelen nieuw leveren. En niet te vergeten weer een compleet seizoen voor de AR-Parts 75 Turbo Racer. De eerste tests op het circuit van Zolder zijn succesvol verlopen. Inmiddels is er de mogelijkheid om eens plaats te nemen in de bijrijdersstoel en mee te rijden op het circuit van Zolder of de NŁrburgring Nordschleife. Dus als u eens wilt meemaken hoe snel een Alfa 75 Turbo werkelijk kan zijn dan is dat mogelijk.

Alfa Romeo Giuletta Register
Het Alfa Romeo Giulietta Register richt zich op de modellen 750 en 101, beter bekend als Giulietta/Giulia, uit de periode 1954-1965 en valt onder de rechtspersoon van de Stichting Club van Alfa Romeo bezitters (SCARB). Naast informatie over het Register vindt u uiteraard ook veel informatie over de
Giulietta.

Alfa Romeo 145 Club
Nederlandse club met info, foto's, meetings, forum en links. Het doel van onze club is het bevorderen van de contacten tussen de Alfa Romeo 145-rijders onderling en het delen en vergaren van technische kennis omtrent de Alfa Romeo 145. Wij trachten dit doel te bereiken door het onderhouden van deze site, het organiseren van bijeenkomsten en het in clubverband aanwezig zijn bij landelijke Alfa Romeo of andere auto-gerelateerde evenementen.

Alfa Romeo Forum
Discussieren over techniek, vraag en aanbod, motorsport, meetings en alles met als motto Tutta la Gamma.

Alfa Romeo Pininfarina Register
Il sostenitore Alfa Romeo Pininfarina met op de site nieuws, techniek, films en een gastenboek.

Alfa Romeo Spider Register
Het Alfa Romeo Spider Register is een club van enthousiaste liefhebbers en eigenaren van Alfa Spiders. Wij zijn een zelfstandige club met meer dan 550 leden, een eigen bestuur en eigen financiŽle middelen. Onze belangrijkste doelstelling is plezier te beleven met onze Spider. Dit kan zeer goed in clubverband, bijvoorbeeld door samen te rijden met andere Spiderrijders tijdens evenementen en met andere leden te babbelen over het wel en wee van uw en hun Spider. Jaarlijks organiseren we een groot aantal evenementen, zoals puzzel-tochten, meerdaagse evenementen en technische meetings. Verder verschijnt er vier maal per jaar de Spiderama, ons clubblad.

Alfa Romeo Startpagina
Ruim 300 links naar clubs, fanpages, dealers en alle Alfa Romeo modellen.

Artc 155 - Alfa Romeo Tuning club
Waar iedere (aspirant) eigenaar van een Alfa 155 zonder meer van uit kan gaan, is dat hij een auto voor zich heeft die meer race pedigree bezit en zeldzamer is dan een 156 (waar inmiddels veel meer van zijn verkocht), maar met eenzelfde betrouwbaarheid. Want dat Alfa’s onbetrouwbare auto’s zijn, is inmiddels een verhaaltje dat hoort tot het met de Alfa 75 begraven verleden. De laatste generatie zestienkleps155’s en de V6 zullen het meest waardevast blijken. Met name de V6 en Q4 wide body, zoals de laatste generatie ook wel wordt genoemd, zijn nu al zeer moeilijk 2e hands te krijgen. Op het tweede plan staan de exemplaren met achtkleps motoren en de turbodiesels die met de nieuwe techniek van common rail en pompverstuivers breed achterhaald zijn. De combinatie Alfa’s en dieselmotoren staat sowieso niet op de nominatie van prospectieve evergreens. Laatste tip: probeer een exemplaar met een relatief lage kilometerstand te vinden. Er zijn liefhebbers die ze privť koesterden.

Alfa Romeo 156-club
Een club van, voor en door Alfa Romeo 156 bezitters zowel voor de Sedan als voor de Sportwagon! We zijn Alfisten met dezelfde passie en emotie. Het bijzondere van onze club is dat je je belevenissen kunt uitwisselen met clubgenoten. Alle ervaringen over een rammeltje, een kraakje maar zeker ook ideeŽn over motorische tuning, uitlaatsystemen, verlagen of velgen worden besproken.

Madeno racing
Madeno Racing is een zeer gespecialiseerd bedrijf in het tunen en optimaliseren van Alfa Romeo's. Dankzij haar bijna 30 jaar ervaring met dit temperamentvolle merk en het eigen Alfa Romeo-raceteam heeft Madeno Racing een vrijwel ongeŽvenaarde know-how op het gebied van motoren, wegligging, motorelektronica en remmen. Daarnaast biedt Madeno Racing een uniek assortiment exclusieve accessoires die het design van uw Alfa Romeo subtiel versterken.

Sam van Lingen
Savali autosport is met vestigingen in Utrecht, Houten en Haarlem sterk vertegenwoordigd in Nederland. Ons enthousiaste team is u graag van dienst bij het onderhoud, de aankoop of lease van uw Alfa Romeo. Surf eens door onze digitale showroom en maak een offerte voor uw nieuwe Alfa Romeo.

Autoparts Brummen
Autoparts Brummen is al meer dan 20 jaar dť Alfa Romeo specialist en heeft
meer dan 400 m2 aan onderdelen vanaf 1955 op voorraad. Op zoek naar een raamrubber, interieur of koplamp voor bijvoorbeeld uw Giulia, Bertone, Spider, GTV of Berlina? Alle typen Alfa-onderdelen vanaf 1955 worden dagelijks verzonden door de gehele Benelux.

Berjan autobedrijf
Wij zijn uw Alfa Fiat en Lancia specialist van het noorden. U krijgt hier een indruk van ons autobedrijf aan de Stephensonstraat 59. Wij doen in- / verkoop van auto's.

Giuliaweb
De internetsite over alles wat te maken heeft met de Alfa Romeo Giulia en zijn afgeleiden. Op deze internetsite probeer ik zoveel mogelijk informatie over de Alfa's uit de 105-serie te geven. Je vindt hier Modelinformatie, technische gegevens, afstelgegevens, foto's en er zijn ook onderdelen te koop voor deze auto's en andere Alfa modellen

Giuliaweb screensaver
Gratis screensaver voor de Alfa liefhebber.

Sscarb Giulia/Giulia Bertone Register
De registratie van de Giulia's en Bertones, voor de onderlinge uitwisseling van kennis en het organiseren van evenementen voor deze specifieke Alfa's.

Squadra33.com
Clubsite voor de Alfa Romeo 33. Waarom een club van liefhebbers van de Alfa Romeo 33? Enkele leden hadden het gevoel dat het 33 model binnen de Alfa club ondergewaardeerd werd. Er bestaan verschillende registers van Alfa Romeo modellen maar niet van de 33. Vanaf 1996 zijn er wel internationale registers opgezet via onder andere de website van Niklas Liebeck uit Zweden. Deze registers zijn uitsluitend bestanden waarin 33 bezitters worden opgenomen. Ondergetekende had een meer actieve rol van de registerleden voor ogen. Voor de Alfa club dag van 1998 werd dan ook een poging gedaan om de verschillende '33' liefhebbers bij elkaar te brengen.

Squadra Zeelanda
Deze website is gebouwd speciaal voor de Zeeuwse Alfa Romeo liefhebbers. Dankzij de site wordt het nu makkelijker om uw passie/hobby te delen met mede Alfisit in de buurt. De Zeeuwse Alfa Romeo club heeft onder andere te bieden: Een forum, chatsite, informatie over restauratie's en andere projecten, clubkorting, merchandising e.v.a.

Tuynder
Firma Tuynder, al ruim dertig jaar een toonaangevend begrip op het gebied van Italiaanse automaterialen binnen Europa. Originele auto-onderdelen hoeven niet duur te zijn. De Firma Tuynder levert het bewijs voor onderdelen van ALFA ROMEO, FIAT en LANCIA. De Firma Tuynder kent een brede groep afnemers, welke bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Onder bedrijven vallen de zakelijke afnemers, zoals: garagebedrijven, autoleasemaatschappijen, autoschadeherstelbedrijven, erkende autodealers, autosloperijen. De Firma Tuynder beschikt over een magazijnoppervlakte van 1500 vierkante meter. Vanuit deze voorraad is een veelvoud aan ALFA ROMEO, FIAT en LANCIA onderdelen direct leverbaar tegen een betaalbare prijs.


 

Vindplaats

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O |
P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Google
Web www.vindplaats.com

Home | Uw link toevoegen | Adverteren | Webhosting | Traffic | Email

 

Terug naar het hoofdmenu

 


Nedstat Basic - Free web site statistics

(C) UGA MEDIA PUBLISHING