amersfoort - overzicht van amersfoort sites, verenigingen en informatie over amersfoort 

 

 

 

 

Zebra verkeerstheorie cd-roms - toets uw kennis met deze oefen cd-rom
Rijexamen doen?

 

amersfoort - Vindplaats.com


AAD Scouting Mondriaan Jongerentak - Scouting Mondriaan Jongerentak uit Amersfoort, leeftijdsgroep bij scouting Mondriaan van 18t/m21 jaar. Info, Foto's, Gastenboek, Links

AFC Quick 1890 - Informatie betreffende voetbalvereniging AFC Quick 1890 uit Amersfoort.

AZ&PC Amersfoort - Afdeling Waterpolo.

Akrobatiekgroep Amersfoort - Akrobatiekgroep voor beginners en gevorderden. De site bevat les- en trainingsavonden en foto's.

Altis - Uit Amersfoort. Informatie, routebeschrijving en atletiek-links.

Amersfoort - Beginthier.nl - Hier vindt u de weg naar websites die uit Amersfoort komen of met Amersfoort te maken hebben.

Amersfoort - Evangelische Vergadering Eemland - In 2003 gestarte gemeente, met informatie over de samenkomsten maar ook over de geschiedenis en het karakter van deze Vergadering.

Amersfoort op Uwnet - Startpagina voor bewoners en bezoekers van de Gemeente Amersfoort.

Amersfoort.meetingpoint.nl - Portaal met agenda, links, foto's en kleine advertenties.

Amersfoortse Reddingsbrigade - Informatie over activiteiten, opleiding en de jaarplanning.

Amnesty International Amersfoort - Wereldwijde beweging die opkomt voor de rechten van de mens geeft informatie over de activiteiten in de regio. Agenda, nieuws, persberichten.

Amsvorde, Amersfoort - De website van voetbalvereniging Amsvorde uit Amersfoort

Aqua-Holic - Een NOB duikvereniging uit Amersfoort. Met informatie over de club en de opleidingen.

Assista - Werkt op detacherings- en uitzendbasis in meerdere sectoren. Met vestigingen in Utrecht en Amersfoort.

Autorijschool L. de Jong - Kleine autorijschool voor Amersfoort en omstreken geeft theorie- en praktijkles.

BlueRay bootbeveiliging - Beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in maritieme toepassingen. Amersfoort.

Blueair Ballooning - Ballonvaarspecialist, met een mooie opstijglocatie in Amersfoort. Informatie over de tarieven en de mogelijkheden.

Bosveld Gerechtsdeurwaarders & Incasso's - Incassobureau en gerechtsdeurwaarder te Amersfoort, Hilversum en Leusden.

BridgeKring 84, Amersfoort - Met interne en externe uitslagen, speelschema en regels.

Bureau Rechtshulp Amersfoort en Utrecht - Informatie over (gratis) rechtshulpverlening aan minder draagkrachtigen door het Bureau Rechtshulp Amersfoort en Utrecht. Over de hulp, de kosten en de bereikbaarheid van de bureaus.

Burger Partij Amersfoort - Lokale partij voor Amersfoort. Programma, speerpunten en samenstelling van de fractie.

CDA - Agenda, archief, samenstelling van de raadsfractie en programma.

Centrum Security - Leverancier en installateur van beveiliging voor woningen, met informatie en tips. Amersfoort.

Chirurgenmaatschap Amersfoort - Chirurgenmaatschap van ziekenhuis Eemland in Amersfoort, met informatie over de maatschap, interessegebieden, het ziekenhuis, ziektebeelden, links en nieuws over het ziekenhuis. Verder informatie over nieuwe ontwikkelingen in het ziekenhuis en de gezondheidzorg.

ChristenUnie - Agenda, fractiebijdragen en persberichten.

Concentratiekampen in Nederland - Over de kampen Westerbork, Vught, Ommen en Amersfoort.

Corderius College - Middelbaar onderwijs te Amersfoort. Algemene informatie over het onderwijs (Vmbo-t, Havo, Atheneum en Gymnasium), actueel nieuws, informatie voor leerkrachten, ouders en leerlingen.

D66 - Informatie over D66 in Amersfoort

De Vriendenkring, Amersfoort - Met clubinformatie, reglementen en de paren.

De vrijmetselaarsloge Jacob van Campen te Amersfoort - Informatie over deze loge, karakter en ontstaansgeschiedenis.

Detafors Amersfoort - Regionaal detacheringsbureau - Informatieve website waarop werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Met vacaturebank en de mogelijkheid voor bedrijven om zelf vacatures aan te melden.

Dierenpark Amersfoort - Aan de hand van diverse themas gaat u op een andere manier kijken naar de bewoners van het park.

Digitale Stad Amersfoort - Virtuele stad voor de bewoners en bezoekers, nieuws, links en een forum.

Digitale Stamboom Amersfoort - Zoeken in de Doop-, Trouw- en Begraafboeken (DTB) en de Burgerlijke Stand van Amersfoort en omliggende gemeenten.

Dive Team Scuba Sports - Veel informatie over de club en over duiken met foto's en verhalen. Een PADI duikvereniging uit Amersfoort.

Duikteam Thalassa - Een PADI duikteam uit Amersfoort met foto's en informatie over de duikclub.

Fietsen rond Amersfoort - Volledig beschreven fietsroutes in Amersoort en omstreken.

FotoForum [Amersfoort] - Organiseert exposities op het gebied van de hedendaagse fotografie van grotendeels landelijk bekende fotografen. Daarnaast worden er lezingen en forumavonden gehouden.

Fresca Pizza - Bezorgt pizza's, pasta's, vlees-, kip- en visgerechten in Amersfoort-Noord. Menukaart met prijzen.

Fun divers - Duikschool voor Amersfoort en Utrecht, Utrecht, Nederland. PADI duikopleidingen voor beginners en gevorderden.

Gemeentearchief Amersfoort - Regionaal historisch centrum voor de gemeenten Amersfoort, Baarn, Eemnes, Leusden, Soest, Renswoude en Woudenberg en voor het waterschap Vallei en Eem, tevens documentatiecentrum voor de Stichting Nationaal Monument Kamp Amersfoort.

Groenlinks afdeling Amersfoort - Agenda, afdelingsnieuws, samenstelling van de fractie en programma en publicaties.

Guido de Brès Amersfoort - Gereformeerde scholengemeenschap met algemene informatie en actuele aangelegenheden.

H-D Service Shop Amersfoort - Gespecialiseerd in customizing, spuitwerk, onderhoud en revisie van Harley-Davidson motorfietsen. Contactgegevens, openingstijden.

HCC werkgroep Amersfoort - Lokale afdeling van de computerclub (regio Utrecht). Nieuws, artikelen, evenementen, links en foto's.

Hart voor Amersfoort - Lokale politieke groepering. Nieuws uit de gemeenteraad. Programma en persberichten.

Het Amersfoorts Kamerkoor - Amateurkoor dat 'juweeltjes uit de muziekgeschiedenis' a capella zingt. Overzichten van afgelopen en toekomstige concerten en een MP3-file.

Het Apostolisch Genootschap te Amersfoort - Gebouw, orgel, routebeschrijving en informatie voor gemeenteleden.

Het Kook College - Informatie over kookcursussen met individuele inschrijving en voor groepen te Amersfoort, de cateringservice, de mogelijkheid een kok te huren of een nieuwe keuken te laten ontwerpen, en het recept van de week.

Het Stromenland - VMBO-school in Amersfoort.

Jongerius - Incassobureau en gerechtsdeurwaarder te Amersfoort.

Kamp Amersfoort - Polizeiliches Durchgangslager Amersfoort. Over het kamp, de bewoners en de de bewakers. Informatie over het Nationaal Monument.

Kano-vereniging Keistad - Amersfoort (Utrecht)

Kerkplein Amersfoort - Over de christelijke kerken in deze gemeente. Evenementen, erediensten, pastoraat, vorming, missie en zending.

Kingmaschool - Online schoolgids, foto's en algemene informatie over deze school voor speciaal basisonderwijs in Amersfoort.

Kramer - De oudste voorvader is afkomstig is uit Hilversum, geboren omstreeks 1758. De lijn zet zich verder voort naar Amersfoort, Renswoude en Rhenen.

Kunst Kijk Route Amersfoort - Elke derde zondag van de maand (m.u.v. juli en augustus) een culturele wandeling door een van de fraaiste historische binnensteden van Nederland.

Kunstrijroute - Kunstrijroute in de buitengebieden van Amersfoort. Informatie over de deelnemende ateliers.

Meerwegen College Amersfoort - Er zijn drie vestigingen: Corderius, Farel en Keistad, verspreid over zeven locaties in Amersfoort en Bunschoten.

Meridiaan college 't Hooghe Landt - Actieve school op het gebied van toneel sport en andere niet lesactiviteiten te Amersfoort. School voor vmbo-T, havo en vwo +latijn.

Mondriaanhuis - De stichting stelt zich ten doel de betekenis van het werk en de ideeën van de schilder Piet Mondriaan levend te houden en te activeren en vooral bekendheid te geven bij een groot publiek.

Nisters - Genealogische gegevens van de familie Nisters uit Amsterdam en Amersfoort. En van de familie Haasbeek uit leiden.

Omroep Amersfoort - Lokale omroep voor Amersfoort, Soest en Leusden. Nieuws, programma-overzicht en informatie over de redactie en de reclame.

Ondernemend Amersfoort - Voor, door en over het bedrijfsleven in Amersfoort.

Openbare Bibliotheek Amersfoort - Algemene informatie, collectie-opbouw, een selectie links en de mogelijkheid online te verlengen.

Oud-katholieke parochie Amersfoort - Parochie van de H. Georgius. Kerkgebouw, publicaties, nieuws en activiteiten.

PAM - Biedt naast studiebegeleiding ook ouder- en echtscheidingsbemiddeling. Werkwijze, routebeschrijving, contactformulier.

Planetarium Amersfoort - Het Planetarium in Amersfoort, ook wel het Ervarium genoemd, moet nog gerealiseerd worden. Maar het plan is er.

Polo Salamandro AZ&PC - Uit Amersfoort. Alleen waterpolo.

PvdA Amersfoort - Informatie van en over de PvdA in Amersfoort. Programma, samenstelling van de fractie en nummers van het afdelingsblad [PDF].

Quick 5 - Het vijfde team van A.F.C. Quick uit Amersfoort.

R&B en VCN - Leverancier en installateur van beveilingssystemen. De site bevat ook diverse tips voor beveiliging van woningen en bedrijven. Oosterhout en Amersfoort.

Roelofs - Ancestors of Dave en Michelle Roelofs from Amersfoort.

SP afdeling Amersfoort - Nieuws van de afdeling, artikelen over raadspolitiek en acties en overzicht van actieve leden.

Scouting Regio Utrechtse Heuvelrug - Dit is de website van de Regio Utrechtse Heuvelrug, voor en door groepen uit o.a. Amersfoort, Zeist, Baarn, Leusden, Driebergen, Odijk, Maarn, Maarsbergen.

Scuba Sports - PADI duikschool en winkel in Amersfoort, Utrecht, Nederland. Informatie over de cursussen, verkoop, verhuur en onderhoud.

SimaPro and PRe Consultants - Environmental Life Cycle Assessment (LCA or ecobalance) methodology and Ecodesign. Located in Amersfoort, The Netherlands.

Stadshaege Keukendesign - Bulthaup dealer voor Amersfoort en omgeving, toonaangevend in innovatief design.

Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt in Amersfoort - Met informatie over de school, foto's en een schoolgids

Stichting Topsport Amersfoort - Waterpolo en wedstrijdzwemmen.

Synchro Project Engineering - Detacheringsbureau in klimaattechniek, elektrotechniek, algemene werktuigbouwkunde, bouwkunde en civiele techniek te Amersfoort.

Technical Management - Technisch adviesbedrijf met hoofdvestiging in Amersfoort. Bestaat uit drie werkmaatschappijen, te weten een ingenieurs-, engineering-, en werving- en selectiebureau.

Thalia - A local theatre group in Amersfoort, working each year with a different professional director, in order to constantly refresh their inspiration.

Totaal Beveiligingen B.V. - Leverancier van beveiligingssystemen. Amersfoort.

Triathlon - Uit Amersfoort. Met algemene informatie en info over de verschillende activiteiten die er zijn.

Triturus - Een IDD duikvereniging uit Amersfoort met informatie over de club en de activiteiten.

UBN Uitzendburo - Richt zich in haar dienstverlening met name op de administratieve, industriële en technische sectoren. Met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

VVD - Nieuws, agenda en informatie van de wethouders en uit de fractie.

Van Dijk Scherpenzeel Hubers - Incassobureau en gerechtsdeurwaarders te Amersfoort.

Veilig Amersfoort - Project om de veiligheid in Amersfoort te vergroten. Uitgangspunten, doelstellingen en projecten.

Verhorst, Hans - Working in Amersfoort, The Netherlands for local and regional newspapers and a travel magazine. Examples of his work.

Verloskundigenpraktijk De Kei Amersfoort - Informatie over deze praktijk, zwangerschap en byzondere wijzen van bevalling.

Vrij-Katholieke Kerk Amersfoort - Praktische gegevens over diensten en adresgegevens.

Waal, de - Nazaten van Nicolaas de Waal en Hendrina Kramer uit Amersfoort vanaf 1777.

Webcam Amersfoort the Netherlands - A live video and audio feed of Amersfoort the Netherlands.

Wessenhof Bulldogs - Breeder from Amersfoort, Mpumalanga, South Africa exports puppies. Site displays photos of adults, offspring and c-section.

Wireless Amersfoort & Bunschoten Spakenburg - Nieuws, forum en downloads voor de bewoners van het draadloze stadsnetwerk.

XLence Swimteam - Uit Amersfoort. Alleen wedstrijdzwemmen.

Zeilvereniging Daan Fok - Zeilvereniging Daan Fok uit Amersfoort

 

Vindplaats

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O |
P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Google
Web www.vindplaats.com

Home | Uw link toevoegen | Adverteren | Webhosting | Traffic | Email

 

Terug naar het hoofdmenu

 


Nedstat Basic - Free web site statistics

(C) UGA MEDIA PUBLISHING