boeken - overzicht van boeken sites, verenigingen en informatie over boeken 

 

 

 

 

Zebra verkeerstheorie cd-roms - toets uw kennis met deze oefen cd-rom
Rijexamen doen?

 

boeken - Vindplaats.com


De Boekensite
Gratis boeken plaatsen en kopen

BoekWeb
Alle boekensites in een web!

Looking4books
Verkoop en koop site voor tweedehands studieboeken.
Tevens verkoop van nieuwe studieboeken tegen voordelige prijzen.

Boekblad
Dagelijks nieuws over het boekenvak, actuele informatie over het boekenvak, actuele klassementen, top 10 lijstjes, actuele informatie over: boekhandel, uitgeverij, boekverkopers, boekhandelaren, boeken, boekwinkels, boekhandels, boekennieuws, vaste boekenprijs etc.

Boekenwurmen
Wat is het doel van deze site ? Het is vrij simpel, mensen lezen het verhaal en schrijven een stukje. Deze fragmenten vormen tezamen het complete verhaal. In elke categorie ontstaat zo een afzonderlijk boek. Waneer het boek moet eindigen, zal dit bekend gemaakt worden, zodat het slot geschreven kan worden. Alle schrijvers die mee hebben gedaan worden bekend gemaakt onder de rubriek medewerkers, met hun persoonlijk stuk van het verhaal. Als er eenmaal een boek af is kan men het volledige boek lezen in rubriek Complete verhalen, die gelezen kunnen worden door iedereen.

Boeknet.nu
Boeknet.nu gaat over het boek van toen: over boeken, uitgevers, drukkers, boekhandels, bibliotheken, graveurs, lezers etc., kortom over de geschiedenis van het boekenvak in Nederland en Vlaanderen. Centraal staat het boek als object. Iedereen die een bijdrage kan leveren aan de boekgeschiedenis komt in aanmerking voor plaatsing op deze site.

Bestsellers
Hieronder vindt u de top 60 van de bestverkochte boeken van de afgelopen week, gebaseerd op de verkoopcijfers van minimaal 300 Nederlandse boekwinkels.

Boekbesprekingen
De meest actuele Boeken Top 20 in Nederland. Hier vindt u een overzicht van de populairste boeken, bestsellers, van dit moment en tevens een archief met meer dan 600.000 boeken en 300.000 schrijvers. Veel beschrijvingen, besprekingen, boekbesprekingen, boekenbesprekingen, boekenrecensies, boekrecensies, literatuurprijzen, prijzen, recensies en vergelijkingen van boeken.

De Bijbel online
Geen boek heeft zoveel invloed op de Nederlandse cultuur als de bijbel. Schilderijen, toneelstukken, spreekwoorden, architectuur; maar ook politiek, staatsvorm, rechtspraak, moraal en veel meer, zijn met het boek der boeken als met zuurdesem (om een uitgesproken bijbels beeld te gebruiken) doortrokken. Bijbelencultuur.nl stelt zich ten doel deze invloed in heden en verleden aan te tonen en te illustreren.

Nederlands uitgeversbond NUV
Het NUV behartigt de collectieve belangen van alle aangesloten uitgevers en bevordert daarmee vrije informatie en open communicatie via een breed aanbod van alle media gerealiseerd in een onafhankelijke, economisch gezonde bedrijfstak. Het NUV treedt op als spreekbuis van de hele bedrijfstak door op eigen initiatief en in samenwerking de economische, juridische, maatschappelijke en sociale belangen van de uitgevers, ook internationaal, te verdedigen. Het NUV is voor de leden een deskundig en betrouwbaar partner en vertegenwoordiger. Bij het NUV zijn meer dan 140 bedrijven aangesloten. Deze bedrijven hebben een totale omzet van ruim 8 miljard gulden (3,4 miljard euro) en bieden werk aan circa 22.000 werknemers.

Nederlandse boekverkopersbond
De Nederlandse Boekverkopersbond (NBb) is de brancheorganisatie van de erkende boekhandel en bestaat sinds 1907. De NBb is een vereniging van en voor boekverkopers. Meer dan 1100 van de de ruim 1500 erkende boekhandels zijn lid van de NBb.

CPNB
CPNB staat voor Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Het is de traditionele benaming voor de activiteiten die we vandaag collectieve boekpromotie zouden noemen. De collectieve boekpromotie kent een historie die teruggaat tot 1930. Toen is voor de eerste keer een Dag van het Boek gehouden. Al in 1932 ontstond de Boekenweek, die zich vanaf 1946 snel ontwikkelde. In 1955 vond de eerste Kinderboekenweek plaats. Destijds stond CPNB voor Commissie voor de Propaganda van het Nederlandse Boek, een gezelschap van boekverkopers en uitgevers. In 1983 is de Stichting CPNB opgericht: de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. De stichting is opgericht door de overkoepelende organisaties van uitgevers en boekverkopers: de Nederlandse Boekverkopersbond (NBb) en de Groep Algemene Uitgevers (GAU) van het Nederlands Uitgeversverbond.

Kinderboekenweek
De Kinderboekenweek vindt plaats op die plekken waar je het hele jaar door kinderboeken kunt vinden - op school, in de bibliotheek en in de boekwinkel. Vraag daar of er bij jou in de buurt speciale activiteiten zijn rond de Kinderboekenweek.

Vasteboekenprijs.nl
Deze site geeft nieuws en achtergronden over de vaste boekenprijs. De site is opgezet en wordt redactioneel onderhouden door de Koninklijke Vereniging van het Boekenvak. De KVB behartigt de belangen van het boekenvak. De KVB voert ook de huidige regeling rond de vaste boekenprijs uit.

Stichting Speurwerk
Het marktonderzoeksbureau van de Koninklijke Vereniging van het Boekenvak (KVB). De stichting verzamelt informatie over de boekenmarkt en over boekenkopers ten behoeve van de commerciŽle bedrijven in het boekenvak, zoals uitgevers en boekhandels. Stichting Speurwerk is opgericht in 1960.

De Boekenbon
De Boekenbon biedt u toegang tot de mooiste, spannendste, meest inspirerende en prachtigste boeken. Met de Boekenbon krijgt u de mogelijkheid om te kiezen. Dat boek wat u altijd al wilde hebben of laat u uzelf juist verrassen door uw boekverkoper.

Boek.nl
De primaire doelstelling van boek.nl is het openbaar maken en verspreiden van boektitelgegevens via het internet, onder het motto dat niets zo leesbevorderend is als actuele en betrouwbare informatie over aard en leverbaarheid van boeken. Boek.nl stelt haar site ter beschikking van alle instellingen en personen in de Nederlandse boekenwereld die openbare informatie verstrekken over boeken. Op de hoofdpagina van boek.nl worden hiertoe 12 rubrieken getoond die de wereld van het boek vertegenwoordigen. Deze rubrieken voeren naar de 'beste' databases in deze sectoren. Zijn er (nog) geen openbare databases op het betreffende gebied, dan wordt voorlopig verwezen naar instellingen die deze sector vertegenwoordigen.

Boekbali - boekhandels in Nederland

Boeken - Studieboekencentrale
Boeken - Studieboekenmarkt
Boeken - Tweedehands Studieboeken
Boeken - Van Dijk Studieboeken
Boeken - Carter klopt de Duivel
Boeken - Eigenlijk heet ik Levi
Boeken - De kleine vriend
Boeken - Naar een cultuur van vrede en geweldloosheid
Boeken - Wieken op de wind
Boeken - ABC Boekenservice
Boeken - Abimo uitgeverij
Boeken - BelBoek
Boeken - Boekboek
Boeken - Boekenkar
Boeken - boeken-web.nl
Boeken - Boekhandel.com
Boeken - Boekhandel Wilbro BV
Boeken - BoekNet
Boeken - Boekwinkeltje De Schalmei
Boeken - Bruna
Boeken - Bunboek
Boeken - Colibro boekhandels
Boeken - Eigen-wijs
Boeken - Het Fort van Sjakoo
Boeken - Gianotten*)
Boeken - Historische Uitgeverij Matrijs
Boeken - Kinderboekjes.nl
Boeken - Kramer
Boeken - Libris
Boeken - Managementboek
Boeken - Noord Nederlandsche Boekhandel
Boeken - Reader's Digest Nederland
Boeken - Roodbont Communicatie en Uitgeverij B.V.
Boeken - TMB Postorder Bookshop
Boeken - Uitgeverij Ankh Hermes
Boeken - Van Piere
Boeken - Boekenbar.nl
Boeken - Boekenbeurs.nl
Boeken - De Boeken Markt
Boeken - BookMatch (tweedehands) studieboeken
Boeken - Books 4 Less
Boeken - Examenbundel
Boeken - Managementboek.com
Boeken - Resale
Boeken - Studentenboek
Boeken en CD - Azur
Boeken en CD - Bartim Nieuwegein
Boeken en CD - Intertaal
Boeken en CD - MrD's verkoop pagina
Boeken en CD - PC Media
Boeken en CD - Proxis
Boeken en CD - Talendomein
Boeken en CD - Altamira
Boekenclubs - ECI Clubsite
Boekenclubs - NBC Clubsite


Vindplaats

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O |
P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Google
Web www.vindplaats.com

Home | Uw link toevoegen | Adverteren | Webhosting | Traffic | Email

 

Terug naar het hoofdmenu

 


Nedstat Basic - Free web site statistics

(C) UGA MEDIA PUBLISHING